CZ-SK Hip Resurfacing Group

Česko-slovenská otevřená diskusní skupina sloužící pro výměnu informací/zkušeností/názorů mezi všemi, kteří hledají odpovědi na otázky související s onemocněními kyčle(í) a hip resurfacingem jako alternativou ke klasické totální endoprotéze kyčle.
Právě je 03 říj 2024 15:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 23 lis 2016 17:34 
Administrátor

Tak pátá dávka chemie už do mě teče.... a nechci strašit sám sebe, ale co sem zaslech, tak tohle poslední kolo na doražení (doufám že té potfory a ne mě) bude fakt drsné.... proto už pár dní sem taky fest nervózní v očekávání neznámého..... držte mi palec, ať negativní očekávání nejsou naplněna, nebo aspoň jen trochu....

PříspěvekNapsal: 29 lis 2016 19:21 
Administrátor

průběžné zprávy - je to fakt drsné, ale snad už bude líp.... neska sem dostal autotransfuzi a fčíl už "enem" čekalt až tělo přestane být "rozštelované ad absurdum"..... :roll:

PříspěvekNapsal: 10 pro 2016 11:19 
Administrátor

Takže další průběžné zprávy: klepklepklep na dřwo, zdá se že se tělo odrazilo ode dna po chemě a následné transfuzi (a že to dno bylo dost hluboké.... vysoké horečky, zimnice, fest blbě, vyrážky, sračka.....), krvetvorba se pomalu obnovuje a stoupá..... uffffff, kuju.....

Tipuju ale ještě nejmíň týden, že si mě tu nechaj na pozorování..... a to bude dlůhé..... čím je člověk "zdravší" tím víc se ten pobyt na samotce táhne..... ale.... bude líp! (Teda aspoň doufám)

PříspěvekNapsal: 12 pro 2016 13:29 
Administrátor

Home, sweet home.... po třech týdnech na samotce v izolaci sem (o pár dní dřív než sem čekal... :P ) doma.... ufffff... kuju všem, hlavně sestřičkám a dochtorům....

PříspěvekNapsal: 20 led 2017 21:05 
Administrátor

Tělo se už trošku zpamatovalo, taxem mu neska "naložil"... :mrgreen:

Něco přes hoďku večerní lyžby na Rališce = první jarní brázda.... ooooachhchh, to je slast, zase kroužit oblúčiky.... kor dyž si představim, že sem tu už třeba taky vůbec nemusel dýchať....

Kuju všem dochtorům z FNO ...

Kuwa, já su tak ščastné....

PříspěvekNapsal: 26 úno 2017 17:41 
Administrátor

Yo, yo, yo!!!!

Neska první letošní šialpo, teda šibezkydo.... z malinového na evils mill a z5.... dvě a půl hoďky poctivé práce @ 700 pozitivních metrů (bolelo to - a ne málo, tělo je po prakticky roce nucené sportovní pauzy - napřed operace kulena a potem rak v hlavě - hodně moc bez výkonnosti, ale to neva, to sa dá zase dohnať a předehnať) ale jo, jo, jo, je to tam.... :skiing smiley:

Všem dochtořům z kliniky hemato-onkologie FNO posílám moclikeré poděkování z nejhlubšího srce... :!:

PříspěvekNapsal: 29 dub 2017 20:00 
Administrátor

Život po chemii není až tak úplně jen pohoda....

Zhruba tři měsíce po chemii sem začal pociťovat "brnění" nervů (chvíli stojím, jdu nebo sedím vzpřímeně, pak předkloním hlavu a nervama od pasu dolů mi projede sekundový impulz jako bych dostal el. ránu)... je to nepříjemné ale žitelné....

A 4.5 měsíce po chemii se rozběhly bolesti hlavy/zátylku a to chvílema až takové, že paralyzující....

Část minulého týdne sem proto strávil opět ve FNO, kde sem - zaplaťpanbu - dostal dobré zprávy - ta potfora sa do hlavy nevrátila (jak MagRez tak i rozbor mozkomíšního moku - btw odběr jehlou z páteře není nic moc zážitek - ukázaly "negativní" výsledek), ale ty bolesti jsou/byly teda strašné.... posledních pár dnů to - klep, klep, klep na dřwo - trochu polevilo, ale furt to není žádná hitparáda..... prý zřejmě ta chemie kromě toho, že zabila tu potforu, tak zežrala i povrch nervů a ty fčíl vysílají falešné signály..... ale sem tu a dýchám a to je to co se počítá.... :idea:

PříspěvekNapsal: 03 kvě 2017 15:19 

surfacehippy píše:
Život po chemii není až tak úplně jen pohoda....

Zhruba tři měsíce po chemii sem začal pociťovat "brnění" nervů (chvíli stojím, jdu nebo sedím vzpřímeně, pak předkloním hlavu a nervama od pasu dolů mi projede sekundový impulz jako bych dostal el. ránu)... je to nepříjemné ale žitelné....

A 4.5 měsíce po chemii se rozběhly bolesti hlavy/zátylku a to chvílema až takové, že paralyzující....

Část minulého týdne sem proto strávil opět ve FNO, kde sem - zaplaťpanbu - dostal dobré zprávy - ta potfora sa do hlavy nevrátila (jak MagRez tak i rozbor mozkomíšního moku - btw odběr jehlou z páteře není nic moc zážitek - ukázaly "negativní" výsledek), ale ty bolesti jsou/byly teda strašné.... posledních pár dnů to - klep, klep, klep na dřwo - trochu polevilo, ale furt to není žádná hitparáda..... prý zřejmě ta chemie kromě toho, že zabila tu potforu, tak zežrala i povrch nervů a ty fčíl vysílají falešné signály..... ale sem tu a dýchám a to je to co se počítá.... :idea:

Zdravím! Hlavně že je ta potvora zažehnána a že žiješ! V rámci možností se to bude pomalu snad lepšit. Po takovém zákroku se nedá divit, že není dobře.
Přeji hodně zdraví a síly do dalších let!

PříspěvekNapsal: 23 pro 2017 14:13 
Administrátor

Takže update:

Sem rok z chemie venku a furt je mi blbě, i dyž už míň a míň často. Z dochtorů na hemato-onko to po nátlaku "vylezlo" - "my říkáme při chemii půlroku po bude blbě a pak už líp, protože to je psychologicky stravitelné, ale ve skutečnosti sou pacoši, co jim je blbě i tři roky po chemii"

Beru to ale sportovně - že mi je blbě je vlastně dobře, protože to znamená že su tu a dýchám....

Už aji nějaké skialpo bylo..... ejchuchcu! :)

PříspěvekNapsal: 20 led 2018 14:34 
Administrátor

Tak snad ta chemie tu potforu zabila a ňa ne..... ve čtvrtek a neska první dva "seriozní" skialpové výlety v ta3 (Baranie sedla od Hrebienku na Brnčalu a neska Priečne z Velkej studenej a s5 Streleckými poliami, obojí v hlubokém panenském prašanu).

JO, kuwa já su tak ščastné!

Páni dochtoři, KUJU převelice přeuctivě nastokráte!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina