Ahooj všem kolegům,předem se omlouvám že jsem delší dobu nepřispěl do diskuse,z důvodu změny zaměstnání což souviselo z kurzem a zkouškama a trvalo to pře rok a ještě to i trvá

,no změna je život:)) Každopádně mohu napsat že mám po opraci pravou kyčel "2010",a js zatím nadmíru spokojený ptž mohu sportovat,stále hraju závodně pinec,kolo,plavání skoro v ničem mě to neomezuje

, jen při delším běhání,když si vyklusnu 2 km dám si pauzu a a proložím to chůzí pak mohu pokračovat,prostě nepředstavitelný na to co js prožíval pře resurf.kdy js nemohl pořádně v práci ani stát

,spíš po větší zátěži občas cítím druhý tříslo kde to samozřejmě mám trochu načatý(asi 1 stupen) ,ale chodím pravidelně k ortopedovi zatím se to nezhoršuje a doufám že s tím vydržím co nejdýl ,no a po čase to budu muset třeba absolvovat i na druhý noze ,jak js tady četl kolega Pavel to má též a jde to

Jinak v Motole js byl na kontrole loni a vše v pořádku na další cca za 2 roky....takže jsem štastnej za bezbolestný pohyb a sport

azTímto zdravím zakladatele tohoto pokecu a přeju všem hezký Vánoce a hodně zdravíčka a bezbolestnýho pohybu do Novýho roku 2016

,mějte se Mike