CZ-SK Hip Resurfacing Group

Česko-slovenská otevřená diskusní skupina sloužící pro výměnu informací/zkušeností/názorů mezi všemi, kteří hledají odpovědi na otázky související s onemocněními kyčle(í) a hip resurfacingem jako alternativou ke klasické totální endoprotéze kyčle.
Právě je 28 zář 2023 21:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: "můj stav po 5 letech"-PF 2016-)
PříspěvekNapsal: 07 pro 2015 22:54 

Ahooj všem kolegům,předem se omlouvám že jsem delší dobu nepřispěl do diskuse,z důvodu změny zaměstnání což souviselo z kurzem a zkouškama a trvalo to pře rok a ještě to i trvá :roll:,no změna je život:)) Každopádně mohu napsat že mám po opraci pravou kyčel "2010",a js zatím nadmíru spokojený ptž mohu sportovat,stále hraju závodně pinec,kolo,plavání skoro v ničem mě to neomezuje :) , jen při delším běhání,když si vyklusnu 2 km dám si pauzu a a proložím to chůzí pak mohu pokračovat,prostě nepředstavitelný na to co js prožíval pře resurf.kdy js nemohl pořádně v práci ani stát :shock: ,spíš po větší zátěži občas cítím druhý tříslo kde to samozřejmě mám trochu načatý(asi 1 stupen) ,ale chodím pravidelně k ortopedovi zatím se to nezhoršuje a doufám že s tím vydržím co nejdýl ,no a po čase to budu muset třeba absolvovat i na druhý noze ,jak js tady četl kolega Pavel to má též a jde to ;) Jinak v Motole js byl na kontrole loni a vše v pořádku na další cca za 2 roky....takže jsem štastnej za bezbolestný pohyb a sport :) azTímto zdravím zakladatele tohoto pokecu a přeju všem hezký Vánoce a hodně zdravíčka a bezbolestnýho pohybu do Novýho roku 2016 :D ,mějte se Mike

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina