milča píše:
Zdravím. Takhle dlouho čekat na operaci bych nesnesla. Navíc s nejistým výsledkem,ale to je asi vždy. Musíš mít strašné bolesti,jak to řešíš. Můžeš pracovat? Já už kolikrát v noci nespim,pokud si něčeho nezobnu. Navíc od zad mi jde bolest do pravého kyč.kl,.prý nohu přetěžuji,asi to dělá ta skolioza,no nevím. Na pořádné vyšetření se stejně nedostanu.Mám navíc drobnou kostru,uzoučké kosti. Uvidím ve čvrtek jdu na kontrolu. Hezký den
Pěkný den. Tady se na totálky čeká takhle dlouho všude. Jen v Bolce na klasickou tak 2 měsíce, tu jsem odmítla. Mám slabé kosti stehenní a co potom, kdyby to při operaci prasklo.... Ne, do práce nechodím, ortoped mi to zakázal, mám však ještě vrozenou vadu v rukách, na což mám část. inv. důchod. Teď mi dali kvůli těm kyčlím ještě 2. st., ale peníze stejné. Bolesti mám pořád, ale přecházím to, prášek si vezmu jen v krajním případě. Ano kyčle jsou svinstvo, od toho je nabouraná i páteř. U mě v mládí řešili , že mám skoliozu, už však ne ,od čeho ji mám. Snímky dávno skartovali, jinak by to tam museli vidět. U operace nikdy nevíš, jak dopadne, může se to špatně hojit, být komplikace, je to riziko u každého zákroku. Měj se hezky a zase písni.