CZ-SK Hip Resurfacing Group

Česko-slovenská otevřená diskusní skupina sloužící pro výměnu informací/zkušeností/názorů mezi všemi, kteří hledají odpovědi na otázky související s onemocněními kyčle(í) a hip resurfacingem jako alternativou ke klasické totální endoprotéze kyčle.
Právě je 28 zář 2023 21:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: můj stav rok a půl po operaci...
PříspěvekNapsal: 07 dub 2012 11:25 

Zdravím všechny a zvlášť Pavla Procházku,tak se nám to tady nějak zbortilo :? :(! co jak to je možný,nějakej hacker?!?Naštěstí jsem našel tento odkaz kde můžem pokračovat v komunikaci.Můj stav po operaci(listopad 2010)je hodně dobrý a to nechci nic zakřiknout :) jen připomínám že mě je 36, dělali mě resurfacing pravé kyčle v Motole u Trče...dá se říct že jsem se naučil už znoovu pořádně chodit bez pajdání a vytáčení pánve,což nebylo úplně jednoduchý po 8 letech "zlozvyku" pajdání.V práci bez problémů celý den na nohách,jezdím na kole,plavu,hraju závodně pinec a po letech jsem si zahrál v hale můj oblíbenej fotbálek samozřejmě opatrně a s respektem ;).Trochu mě vystrašilo rozvíření problémů s vadným materiálem a ionty ale myslím že se to moc nafukuje a medializuje,teda snad,zatím bych můj kov nevyměnil za nic na světě :roll: návrat do normálního života je super.Co si o tom kovu myslíte upřímně???Jo mimochodem jsem tento týden ušel na horách asi 40 km v dost náročným terénu s walk.holema a no problem...tak zatím se mějte a hodně zdravíčka!Majkl

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina