Pavle,
teď v sobotu jsem se vrátil z Belgie - mimochodem děkuji moc, protože kdybych náhodou nenašel tvoje stránky, nikdy by mě nenapadlo tam jet a jsem rád, že jsem to udělal, Dr. DeSmet je prostě profík a věřím tomu, že jsem zvolil tu nejlepší alternativu - a na společném setkání nás zahraničních pacientů, co jsme měli operaci stejný týden, nám mimo jiné řekl, že MoM je pořád to, co bude volit a doporučovat jako první volbu, pokud nebude objektivně nějaký důvod (velikost, jasná alergie) proč zvolit něco jiného. Bylo nás tam tak půl napůl těch, co měli CoC a MoM, já mám CoC, takže na MoM rozhodně nejsem nějaký odborník, ani jsem si o tom toho moc nestudoval, ale z jeho řeči rozhodně nevyplývá, že by MoM byl za zenitem, zatím pořád spíš naopak. Pokud máš vysoké hodnoty iontů, může to být známka nějakého problému, kontaktoval jsi s tím dr. DeSmeta?
Ty trávicí problémy bych s tím nespojoval, vím přesně, o čem mluvíš, protože tohle sám jsem řešil před pár roky a trvalo to šíleně dlouho, na vyšetření taky nic, napíšu sz, ať to tady nejde jiným směrem